KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Projekty/innowacje

„Eko agenci – w poszukiwaniu dobrego klimatu”

W roku szkolnym 2021/22, klasa 2B przystąpiła do realizacji projektu „Eko agenci – w poszukiwaniu dobrego klimatu” autorstwa Darii Hristovej.

Czytam z klasą lekturki spod chmurki” – edycja III „Poznajemy zawody”.

Po zeszłorocznej pracy klasy 1b w ramach projektu „Czytam…” edycji ekologicznej, wiedzieliśmy, że, już jako 2b, z pewnością weźmiemy udział w kolejnej. Tym razem tematyka związana jest z zawodami –cechami i kompetencjami osób wykonujących różne profesje, prezentacją różnych...

„Świetliczaki na tropie…zagadek ”.

Informujemy, iż nasza świetlica dołączyła w tym roku do programu „Świetliczaki na tropie…zagadek ”. Zapraszamy wszystkie dzieci do wzięcia udziału w programie.

Przedstawiamy sprawozdanie w formie prezentacji z realizowanego w roku szkolnym 2021/2021 projektu "Artystą być"

Łączy nas pamięć

Uczniowie naszej szkoły wzięli udział w akcji "Łączy nas pamięć"

Podziękowanie za udział w akcji segregacji śmieci

Podziękowanie za udział w akcji segregacji śmieci

Dyplom "Razem na święta"

Dyplom "Razem na święta"

certyfikat udziału w akcji zbiórki baterii

certyfikat udziału w akcji zbiórki baterii

Poznajemy zawody

Nasza szkoła otrzymała certyfikat akcji "Poznajemy zawody".