KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Samorząd Uczniowski

SAMORZĄD UCZNIOWSKI  W ROKU SZKOLNYM 2021/2022

    • Przewodnicząca szkoły:

    Marta Pasikowska 8c

    • Wiceprzewodniczące:

    Nicoletta Brischi 7d

    Barbara Bieniek 7b

    • Łącznicy:

    Igor Nowak 7a

    Marta Dawydowa 6b

    Michał Kropiewnicki 6a

    • Sekcja plastyczna:

    Klara Krzewiniak 8a

    Anna Jabłońska vel Błońska 7b
    Sekretarz:

    Amelia Brocka 8b

    • Opiekunowie:

    Agnieszka Słabosz
    Ewa Diug
    Halina Kowalczyk

W naszej szkole przez cały wrzesień na holu parteru gościła wystawa pt. „W 100-lecie polskiej flagi” wypożyczona z Muzeum Tradycji Niepodległościowych. Wystawa przedstawia historię naszej flagi. Jak walczyć z okupantem zakładając na ramię przepaskę, czy wywieszając flagę w oknach? Czy orzeł zawsze miał ko...

Międzynarodowy Dzień Kropki

15 września w naszej szkole obchodziliśmy Międzynarodowy Dzień Kropki.

Dobre uczynki

11.06.2021
Dobre uczynki

Dobre uczynki

11.06.2021

Nasi uczniowie lubią robić dobre uczynki.

4a Gabriel Borkowski 5,18 Aurelia Spychalska 5,0 Mateusz Figiel  4,91 Ksawery Mirecki 4,82 4b Stanisław Zając 5,40 Adrianna Sobczyk 5,27 Oskar Balcerek 5,18 Antonina Jędrychowska 5,18 Jakub Kwiecień 5,18 Zuzanna Górska 5,00 Jan Szpotan 5,00 Laura Krzyżowska 4,91 Amelia Sułkow...