KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Samorząd Uczniowski

SAMORZĄD UCZNIOWSKI  W ROKU SZKOLNYM 2020/2021

  • Przewodnicząca szkoły:
  • Alicja Filipek 8b
  • Vice przewodnicząca:
  • Nicoletta Bruschi 6d
  • Vice przewodnicząca:
  • Julia Jóźwiak 8c
  • Vice przewodnicząca:
  • Patrycja Ratowska 8c
  • Łącznicy:
  • Natalia Kołodziejczyk 7c
  • Helena Split 6b
  • Sekcja plastyczna:
  • Oliwia Rosińska 7a
  • Opiekunowie SU:
  • Agnieszka Słabosz,
  • Halina Kowalczyk,
  • Ewa Diug,
  • Marzena Płachta.
  •  

Dobre uczynki

11.06.2021
Dobre uczynki

Dobre uczynki

11.06.2021

Nasi uczniowie lubią robić dobre uczynki.

4a Gabriel Borkowski 5,18 Aurelia Spychalska 5,0 Mateusz Figiel  4,91 Ksawery Mirecki 4,82 4b Stanisław Zając 5,40 Adrianna Sobczyk 5,27 Oskar Balcerek 5,18 Antonina Jędrychowska 5,18 Jakub Kwiecień 5,18 Zuzanna Górska 5,00 Jan Szpotan 5,00 Laura Krzyżowska 4,91 Amelia Sułkow...

"Konwencja o Prawach Dziecka"

W listopadzie przypada 25. rocznica przyjęcia przez Zgromadzenie Ogólne ONZ Konwencji o prawach dziecka. Z tej okazji Samorząd Uczniowski  przygotował małą prezentację prac plastycznych, a także zbiór praw dziecka.