KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Mistrzostwa Łodzi w Lekkoatletyce klas VII-VIII

W dniu 28.05.2021r na stadionie AZS  odbyły się Mistrzostwa Łodzi w Lekkoatletyce klas VII-VIII. Obydwie drużyny- dziewcząt i chłopców z naszej szkoły zdobyły I miejsce i złote medale.

Skład drużyny dziewcząt:

  • Jaskóła Lena
  • Grzęda Ania
  • Kamińska Zuza
  • Gronostaj Olga
  • Dukowska Ania
  • Filipek Ala
  • Stańczak Ola
  • Pasikowska Marta
  • Kazimierska Paulina
  • Załoga Julia

Skład drużyny chłopców:

  • Grygiel Tomasz
  • Matusiak Paweł
  • Cesarz Maks
  • Frankowski Adrian
  • Tryzno Maks
  • Stępniak Igor
  • Śniarowski Szymon
  • Jarzębski Mieszko
  • Mijas Leon
  • Kilan Aleksander
  • Ogrodowczyk Borys
  • Herman Piotr
  • Olechnowicz Ignacy
  • Kelm Wiktor

Zwycięstwo w  obu kategoriach zakwalifikowało nas do Mistrzostw Województwa Łódzkiego w LA które odbędą się w Bełchatowie.

ŻYCZYMY  POWODZENIA