KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

Podsumowanie Akcji Żonkile

W dniu 19 kwietnia, w rocznicę wybuchu powstania w getcie warszawskim uczniowie pod kierunkiem nauczycieli historii i języka polskiego wzięli udział w Akcji Żonkile, której organizatorem jest Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN.

Nauka przez działanie

Angielskiego uczymy się nie tylko z książek, ale też poprzez działanie.

Zapraszamy do zapoznania się z informacjami o naszej szkole.

Informacje o Narodowym Spisie Powszechnym

W załączniku informacje o Narodowym Spisie Powszechnym

Dzień Nauki Polskiej

Samorząd Uczniowski po raz drugi ogłosił 19. lutego konkurs związany z Dniem Nauki Polskiej,

Ogólnopolski Konkurs Plastyczny pod hasłem: Kolaż „Zimowy pejzaż – niekoniecznie prawdziwy”.

Wyróżnienie dla Tadeusza Lindnera, w Ogólnopolskim Konkursie Plastycznym pod hasłem: Kolaż „Zimowy pejzaż – niekoniecznie prawdziwy”.

Podsumowanie akcji „Dzień Kolorowej Skarpetki” 

W dniu 19 marca w niektórych klasach I – III odbyły się zajęcia z okazji Światowego Dnia Osób z zespołem Downa.

W dniach 02 - 16 marca korespondencyjnie rywalizowały ze sobą szkoły podstawowe w Memoriale Pawła Gozdana. Nasi uczniowie okazali się bezkonkurencyjni, wyprzedzając drugi zespół o niespełna półtorej minuty.

Szkolny konkurs na najładniejszy stroik wielkanocny

19 marca 21 roku odbyło się rozstrzygnięcie rodzinnego konkursu na najładniejszy stroik wielkanocny.